Kroppskontroll | Tiden som kallas fram.
16330
post-template-default,single,single-post,postid-16330,single-format-image,theme-kroppskontroll,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tiden som kallas fram.

Tiden som kallas fram.

Sitter på kontoret efter att ha tagit emot en leverans i det piskande regnet och hoppas att det ska gå över innan jag behöver gå tillbaka till Master Training och köra sista kunderna för denna dag.
Tänk att jag sitter här, på Danderydsgatan, i en takvåning, med leverans mottagen från Paris med produkter som jag ska sälja i mina webshoppar i väntan på att träna klienter på Master Training, Daniel Westlings före detta gym. När jag för en månad sedan jobbade som rörmokare på dagarna och PT på Sats på kvällarna hade jag aldrig kunnat tro det här men nu har det hänt och nu ska jag göra något bra av det.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.