Kroppskontroll | VT-17
16347
post-template-default,single,single-post,postid-16347,single-format-standard,theme-kroppskontroll,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

VT-17

VT-17

När jag tar mina promenader till och från jobbet kommer jag ofta och tänka på den här sidan. Jag vill få den här sidan att blomstra, det här namnet att bli något bra och tänker på vad och hur jag skulle kunna göra. Det leder ofta till bra idéer som blir uppskrivna i Anteckningar och sen börjar jag tänka på PT-jobbet, www.refurbishediphone.se , www.easylifestyle.se osv.
När jag och min dåvarande kollega började med den här sidan var träning med kroppen inte alls lika stort som idag och det var lättare att sticka ut. Idag krävs det något annat och det är det som gör det intressant, att behöva komma på det nya sättet för att nå ut igen. Det blir en helt ny grej och det motiverar. Som Petter Stordalen säger; Ett företag är antingen i ständig utveckling eller på väg att försvinna.

I morgon ska jag diskutera framtiden på Master Training med chefen och bli fast anställd och med det stänga kapitlet rörmokare för ett tag. Viktigt att ta beslutet och få tid från alla tankar tänkta angående det till att istället börja leverera något bra här på KK och alla sociala medier. Jag har pausat det i snart två år, nånting måste jag ju göra. Mantra.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.